De Gers

 

Op gunstige afstand van de Atlantische kust en de Pyreneeën. Ons departement, het land van d'Artagnan en de musketiers heeft alles te bieden voor een charmant verblijf op het platte land. Het biedt u schitterende en glooiende landschappen, karaktervolle geuren en klanken, gevoel van tijdloosheid, puur genot voor alle zintuigen, een keur aan recreatiemogelijkheden en ontspanning.
De Gers heeft zijn werkelijke waarde weten te behouden : het gevoel voor geluk. De Gers biedt de mogelijkheid om even te ontvluchten aan het drukke leven van alledag en je te verwonderen over talrijke dingen zoals de rijkdom van de geschiedenis, de ontdekking van de gastronomie, de betovering van de feesten...

promotie gersHet leven in de Gers betekent het waarderen van tijd. Neem de tijd om te genieten van het n i e t s doen, hier kan je leren lanterfanten. Neem de tijd om te genieten van de keuken van onze streekproducten. Neem de tijd om te genieten van markten, feesten, festivals en evenementen. Neem de tijd om te genieten van het mooie glooiende landschap, de prachtige kleine landweggetjes, slingerend door de wijngaarden en de zonnebloemvelden.

Verder is de Gers bekend door de eeuwenoude pelgrimsroutes die er doorheen lopen naar het bedevaartsoort Santiago de Compostela. Wij voelen ons nog steeds zeer bevoorrecht dat we hier mogen wonen!

Bekijk ook de website van De Mooiste plekjes van Midi-Pyreneës:

 
EVENEMENTEN  WEBLINKS

 

terug

Back to top