Au Cap Blanc

Au Cap Blanc heeft comfortabele gîtes. Er is een zwembad met zonneterras. De omgeving biedt veel mogelijkheden om te recreëren. Au Cap Blanc is een favoriete plek om te onthaasten en energie op te doen. De rust, het vergezicht, de gastvrijheid helpen om afstand te nemen. U zit hier op de "tribune van de natuur" zoals onze gasten zeggen. Naast de accommodaties bieden wij verschillende service mogelijkheden.

Onze authentieke boerderij uit 1680 ligt aan de rand van het dorpje Corneillan in het departement Gers (32), grenzend aan departement Les Landes (40), zuidwest Frankrijk.

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.

 

Na een ingrijpende renovatie, afgerond in 2003, is Au Cap Blanc geschikt voor ieder mens, die er even lekker uit wil. Groepen kunnen de ambiance van Au Cap Blanc benutten voor team-building, creativiteit, nieuwe initiatieven, inzichten of vaardigheden. Zij kunnen daarvoor gebruik maken van de cursusruimte. Natuurlijk kunnen wij u adviseren bij het samenstellen van uw programma. 

Wij kijken uit naar uw komst! Kijkt u naar onze Gîtes?

Robert & Mieke.
robert-en-mieke

Wij zijn een ondernemend echtpaar met jarenlange ervaring in de gastvrijheidbranche. Ook wij genieten wanneer u het naar uw zin heeft. Wij geven u graag net die extra aandacht die u ergens anders niet zo snel zult vinden. Vraag naar onze mogelijkheden, kom onze sfeer proeven en overtuig uzelf.

Waarom zijn wij in Gers gaan wonen? Samen hadden wij de droom om ooit een gîte te beginnen in Frankrijk. Een aantal jaren hebben we verschillende departementen bezocht. Toen we voor het eerst in de Gers kwamen was het liefde op het eerste gezicht. Het landschap, de mensen zo vriendelijk, de rust, geen huizen met hoge hekken en blaffende honden. Ja zeiden we tegen elkaar deze streek past bij ons.Het is hier zo puur, zo rustig en toch is de drukte op bereikbare afstand.

Een dagje naar Pau, Bordeaux, Toulouse, Biarritz, Bayonne, St. Jean de Luz, Laressingle, Agen, Auch, Condom is heerlijk, maar het is ook zo fijn om ’s avonds weer thuis te komen in ons Corneillan. Een uitstapje naar het strand, genieten van de ruige golven, of naar de bergen, zo puur, kunnen wij u zeker aanbevelen wij genieten er iedere keer weer van, het is er nooit overvol!

Back to top